bioJames

crmJames is een blog onderhouden door CRM specialisten die hun kennis rond Customer Relationship Management (CRM) willen delen met bestaande CRM gebruikers en geïnteresseerden.

Door continu nieuwe ideeën, tendensen en mogelijkheden te beschrijven in combinatie met vragen gesteld door gebruikers, managers en collega’s bouwen wij een bron van inspiratie en antwoorden op rond CRM.

CRM applicaties zijn zelden omschreven als eenvoudig of gebruiksvriendelijk wanneer dit een doelstelling moet zijn dat hoog op de prioriteitenlijst moet staan van succesfactoren. Gebruik van CRM door eindgebruikers is één van de pijlers waarom een CRM implementatie een succes genoemd kan worden.

crmJames zal zich vooral toespitsen op onderwerpen die het dagelijkse gebruik van CRM eenvoudiger en toegankelijker maken. Dit kan resulteren in een kortere implementatietijd.

Wij voorzien informatie, nieuws en inzichten zodat Managers, CRM Administrators en gebruikers de meeste waarde uit hun CRM systeem halen. Dit is een continu proces, daarom raden wij onze lezers aan om de tijd te nemen regelmatig te komen kijken naar de nieuwe informatie.

crmJames wil ook uitgroeien tot een platform waar ervaringen en innovatieve ideeën uitgewisseld worden binnen een CRM gemeenschap.

Heeft u zelf vragen over uw bestaande CRM of u wil weten wat CRM voor u kan betekenen in een specifieke toepassing, neem dan contact op via het contactformulier.

Tot uw dienst,

crmJames